A

Kuntosalien omatoimikäyttö ja kotikuntoutus

Kuntosalien omatoimikäyttö

Maksuttomat kuntosalivuorot on suunniteltu kaikille 65-vuotiaille ja vanhemmille Sastamalalaisille ja Punkalaitumelaisille. Harjoittelu tapahtuu itsenäisesti, ilman ohjausta ja käyttäjän omalla vastuulla. Omainen tai muu tuttu saa tulla ikäihmisen avuksi kuntosaliharjoitteluun.

Kunto-Hopun kuntosali avautuu ma 25.10.21 alkaen.

Sali on yli 65- vuotiaiden käytössä

MA-LA klo 17-20
SU klo 13-20

Kulku saliin henkilökohtaisella kulkulätkällä. Kulkulätkiä luovutetaan vain viikoittain kuntosalia käyttäville asiakkaille. Kulkulätkiä voi tiedustella kotihoidon kuntohoitajalta p. 050 550 1177.

Noudata kuntosalin käyttäjille tehtyjä ohjeita.

Ohjeita Kunto-Hopun kuntosalin omatoimikäyttöön 26.10.2021 alkaen

Kunto-Pakarin kuntosalin omatoimikäyttö 16.11.2020 alkaen 

 

Kotihoidon fysioterapeutti / kotikuntoutus

Kotihoidon fysioterapeutin käynnit ohjautuvat ikäihmisten avopalvelujen esimiesten kautta.

Sotesilla työskentelee osana kotihoitoa kotihoidon (fysioterapeutti) sij. kuntohoitaja. Hänen vastuualueenaan on kotikuntoutus, kodin muutostyöarviot ja apuvälineet. Käynnit tehdään kotikäynteinä. Käynnit sisältävät yleensä toimintakyvyn arvion, jonka perusteella voidaan tehdä yksilöllinen kotikuntoutusohjelma asiakkaan niin halutessa. Myös asiakkaan apuvälinetarve voidaan arvioida, kuten myös kodin esteettömyys. Arviointikäynnin jälkeen tehdään yleensä seurantakäyntejä tarpeen mukaan. Kotihoidon fysioterapeutin/ kuntohoitajan käynnit ovat maksuttomia.